Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend eerste advies!

Duurzaamheidscampagne Gemeente Enschede

Duurzaamheidscampagne Gemeente Enschede

geplaatst op: 13-02-2014
Onderwerp: Duurzaamheidscampagne Gemeente Enschede "Doe groen. Dat scheelt”.

Geachte heer, mevrouw,     
                                                                             
Hoog energieverbruik
Energie wordt steeds duurder. De kosten om uw huis te verwarmen, om te koken , te douchen en te wassen stijgen ieder jaar. En, niet te vergeten, de uitstoot van broeikasgassen neemt voortdurend toe, terwijl de voorraad aardgas en aardolie schrikbarend afneemt. Vermindering van energie- gebruik is dus goed voor het milieu en voor uw eigen portemonnee. Zelf bijdragen aan een duurzaam milieu en tegelijkertijd uw maandelijkse lasten naar beneden brengen kan echt. Wij helpen u bij het opstellen van een bespaaradvies voor uw woning.

Uitnodiging informatieavond Energie besparen
De Gemeente Enschede heeft energiebesparing hoog in het vaandel staan. Om het energieverbruik te verminderen en het milieu te sparen is de Gemeente Enschede gestart met een brede duurzaamheidscampagne "Doe groen. Dat scheelt”. In het kader van deze duurzaamheidscampagne nodigen wij u samen met de gemeente Enschede en EnergieBesparing Twente graag uit voor een informatieavond op dinsdag  4 maart a.s. in Prismare (Roomweg 167d). Het thema van deze avond is:  ‘Energie besparen in uw woning: waarom en hoe’.
Programma:
19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
19.45 uur Opening door wethouder Hans van Agteren
20.00 uur Presentatie "Energie Besparen”
21.00 uur Vragen en antwoorden
21.30 uur Afsluiting
Tijdens de avond zal u geďnformeerd worden over de mogelijkheden van energiebesparing in uw woning. U kunt deze avond ook in aanmerking komen voor een gratis energiebesparingsadvies! Tevens zal er aandacht zijn voor de subsidieregelingen van de provincie Overijssel.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, de subsidies of wilt u zich direct aanmelden? Stuur dan e-mail bericht.

Bent u verhinderd op 4 maart, maar wel geďnteresseerd?  Mail ons dan voor een persoonlijke uitleg over het energiebesparingsproject via ons reactie formulier.

Met vriendelijke groet,

Namens Geas Energiewacht

Frank van Hunsel


Dit initiatief wordt ondersteund door: