Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend eerste advies!

Hoe werkt EnergieBesparing Twente Enschede

Advisering, aanbieding, uitvoering én nazorg zijn bij EnergieBesparing Twente uit Goor in één organisatiemodel samengevoegd. Dat betekent dat u geen enkele zorg heeft omtrent coördinatie, afstemming en garanties.

Basis voor de energiebesparingsmaatregelen is de maatwerkrapportage EPA-W(woningbouw) of EPA-U(bedrijfsgebouwen) of de lichtere versie daarvan, de Energiecheck.
 


Wij helpen u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning of het verzorgen van technische berekeningen. Maar ook voor alle benodigde offerte- en uitvoeringsgegevens, voor een vakkundig, gecoördineerd en planmatig uitvoeringsproces, met een uitstekende nazorg- en garantieregeling staan wij voor u klaar.

Uiteraard beschikken wij over de actuele subsidieregelingen voor energiebesparing en kunnen wij voor de noodzakelijke aanvragen zorgen. Bij oplevering van de uitgevoerde werkzaamheden is uw energieverbruik aanzienlijk gereduceerd en is uw (woon)comfort fors verbeterd, terwijl de waarde van uw pand duurzaam in waarde is gestegen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend eerste advies!